lørdag 26. juni 2010

Ferie :)


Da drar vi til fjells en ukes tid! :)
Håper alle nyter sin helg og uke!
Når jeg kommer hjem blir det bilder av nymalt stue og oppusset hytte! Hu hei!

mandag 21. juni 2010

Maling av stue

Vi skal male stua! Hu hei! :) Og vi har funnet den perfekte fargen. Inspirasjonen fant jeg i et KK fra 2007, som lå på hytta. SE så nydelige, duse farger! 


Det er en madam ved navn Jane, som har dette inspirerende hjemmet! Fargen har det vært mye knot med - men i kveld ble alt maskert ferdig. Og malingen er i hus imorgen. Så da er det bare å sette i gang! :)


søndag 13. juni 2010

Ny stue :)

I helgen var jeg og min beste venn oppe på hytta for å få i stand stua. Og over er da, som  man sikkert skjønner, før-bildet :)
Og her kommer en del etter-bilder:

Nå gleder jeg meg til vi skal opp i juli og fikse resten av dette herlige stedet! :)

Og nu skal jeg på date med min kjære! 

søndag 6. juni 2010

Lysekrone funn

Vi har vært på fjellet i helgen. Vi bar opp ny sofa på hytta. Og det var et MARERITT!! Men vi fikk den opp til slutt. Og nå er det bare å sette i gang med å pynte og fikse.
Hytta vår ligger i Hallingdal. Men min familie har også en hytte der. Så vi tilbringte helgen hos mine foreldre - på vår gamle hytte. Og da jeg og mamma var en tur innom Nesbyen, fant jeg denne herligheten i en bruktbutikk der.
Den kommer til å passe perfekt over stuebordet! Det er ikke strøm på hytta, så denne kompisen her kommer til å slynge om seg med romantisk stearinlys! Det var AKKURAT en sånn "lysekrone" jeg hadde sett for meg i hodet. Den var til og med hvit.
Her er ustikten fra hytta vi var på i helgen (ikke den vi skal overta) Nydelig og avslappende! :)
Deilig med å ha en hel helg med samboeren - etter hektiske måneder på skolebenken!

Håper alle har det bra! Imorgen skal jeg sy gardiner, trekke om puter og sy lampeskjermer. 

Ellers har jeg funent ut at jeg tydeligvis er en 'ett innlegg i uka' blogger! Hverken mer eller mindre! ;) Så sånn får det vel være. Jeg får anse meg selv og denne bloggen som et ukeblad! :)