mandag 30. august 2010

Nytt fra stua

Ja! God aften! Da valgte jeg å gi livstegn fra meg igjen! ;) Og tenkte å vise dere nytt fra stuen
Sofaen har gått fra møkka-brun til en nydelig, mørk støvfarge. Og det takket være min kjære Ida! Som trakk om sofaen for oss!
Og jaggu har jeg ikke gjort noe jeg aldri trodde jeg skulle - nemlig kjøpe et fargeklatt av et bilde!
Møt "forlovelseskua" :)
Pål og jeg kjøpte henne i København, etter at vi hadde forlovet oss. Hvis ett bilde alene skulle beskrive oss to, Pål og meg og livet vårt sammen, så er dette bildet jeg ville valgt.
Og det glei rett inn! Med en grå bakgrunn glir det inn med sofaen, fargene og sølvet ellers i leilgheten. Fargene er sterke, men alikevel pasteller. Ergo var jo bildet som skapt for interiøret likevel!
Det betyr mye med litt perosnlig preg i et hjem
Ellers så var jeg en liten tur på fjellet alene. Og der bestemte jeg meg like så gjerne for å snekre meg en kiste. En kiste jeg kunne ha en lysestake og en kvast på - og som kunne romme mine fineste minner
Kista skal få vinkler og en skinn lås - samt håndtak på begge sider. Det var bare det å få rota seg til å kjøpe det jeg trenger :)
På bildene ser den jo nesten våt ut. Men det er den altså ikke.
Og på overnevnte kiste ligger en DVD boks med Beatrix Potters samlede verker! Den er nyinnkjøpt og skal sees sammen med min kjære Ida og Ingunn fredag kveld. Med kjeks og melk på fat og Petter kanin, Fru Tinkel Vinkel og alle de andre - vil det bli den beste kvelden på lenge!

5 kommentarer:

 1. Der var du jo igjen, ja:) Så stilig bilde da, den "forlovelseskua" var jo bare knallkul!! Utrolig sjarmerende kiste du har laget, synes den var både tøff og søt på samme tid. Kos dere med filmene fredag, og hils Petter Kanin fra meg:)
  Klem, Randi:)

  SvarSlett
 2. Det var artig bilde:)
  Kisten var jo så fin, flink du er, kos dere med film, de er jo så herlige de små goe kaninene:)

  Klem fra Eli

  SvarSlett
 3. Koseliiig! :) Likte fargeklattekua og!

  SvarSlett
 4. RANDI: Ja! :D Er tilbake igjen nå, altså! Har savnet dere alle! Skal hilse Petter Kanin! Skal helt sikkert hilse tilbake ;)

  HVERDAGEN VÅR: Tusen takk! :) Gleder meg veldig til pysj, film og kjeks i kveld!

  PHJORTIS: Jej! :) Elsker den kua! Håper du har det bra!

  STOR KLEM TIL ALLE TRE :)

  SvarSlett
 5. Hej og hå. Måtte jo bare innom å si at den boka er helt herlig!! ;)

  Klem Madelén

  SvarSlett