onsdag 30. desember 2009

Nytt sengesett :)

Jeg ønsket meg dette herlige sengesettet fra IKEA til jul. Og jaggu fikk jeg det ikke også? :) Kvist heter det! Til og med navnet er nydelig.

Jeg synes mønsteret er helt nydelig. Og det passer både til sommer, som til vinter. Selvom det har et blomstermotiv.

Det passer godt til å blandes med annet sengetøy, pledd og pynt. Det gjør faktisk sånn at alt blandes mye lettere sammen.

Så nå gleder jeg meg til å legge meg hver eneste kveld! :) Det er så deilig å legge seg i en splitter ny seng - for det er jo sånn det føles ut. Når du skifter ut sengetøy, er det som om hele soverommet blir nytt! :)

7 kommentarer:

 1. Hei:)
  Så fint sengetøy! Ønsker meg dette jeg og;)
  Lekkert! Passer til alle årstider og kan matche forskjellige tepper og puter:) Du er som meg du da, elsker å skifte på senga. Forandrer soverommet så mye.. Kjempe lekkert!
  Ønsker deg et riktig godt nyttår:)

  SvarSlett
 2. DET sengetøyet var flott...GRATTIS!!! Den morgen kåpen i lin har jeg bestillt meg....Jeg tenker at den er bare lekker...jeg elsker lin...det lever og ser så bra ut...om det er rynker etter 2 min....ØNSKER DEG ET GODT NYTTÅR...

  SvarSlett
 3. Hei vennen!
  Tusen takk for koselig romjulshilsen!!!

  Åh, dette var et fantastisk lekkert sengesett - sengen var virkelig bare til "stupe oppi"...

  Ja, du kan tro jeg har kosa meg masse her hjemme hos mamma og pappa - late, deilige dager!! Vi har det "passe kaldt", ca 10 minus og klart fint vær. Har akkurat vært og gått meg en liten tur i strålende måneskinn - sukk såååå vakkert!!!

  Så er det nyttårsaften i morgen, og et nytt og ubrukt år står fremfor oss - gleder meg masse til å stige inn i det :o)

  Ønsker deg en strålende flott nyttårsfeiring, og så "sees" vi til mange hyggelige stunder i det nye året... :o)

  Stor klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 4. Nydelig og delikat... virkelig flott!!! her toro jeg ikke jeg har vært før, men vil i alle fall ønske deg en fin feiring og et godt nytt år! Klem fra Mette

  SvarSlett
 5. SOLVEIG: Ja! ELSKER å skifte på senga! :) Det er alltid stas å finne noe så fint, til en billig IKEA-penge! :) bare å løpe og kjøpe! Ønsker deg og dine også ett godt nytt år! :)

  TONE: Ja! Er helt enig! :) Og den morgenkåpen skal jeg rett og slett ta og bestille meg på nyåret en gang! :) GODT nytt år til deg også! :)

  HESPE: Hørtes ut som du har hatt det kjempe koselig! :) Og det er kjempe flott! Måneskinnstur hørtes fantastisk ut! :)
  GODT nytt år, søte deg! Jeg gleder meg også veldig til vi "sees" til mange hyggelige stunder i det nye året! Måtte det bli flott! :)Feir og kos deg masse ikveld! :)

  MISS METTE: Tusen takk for det! Og ha en kjempe fin feireing og et godt nytt år til deg også! :)

  Stor nyttårsklem til dere alle! :)

  SvarSlett
 6. Her kommer en til som er glad i nytt sengetøy, hekling og te:)

  Kommer helt tilfeldig innom bloggen din, og vil gjerne lese alt. Må bokmerke den og stikke innom igjen. Klikket meg akkurat inn på HM Home. Visste ikke at det eksisterte, tror jeg. Men fant noe må-ha-sengetøy der. Så ikke om det bare var nett-butikk, eller om de har butikk i byen, også, men det får jeg finne ut av.

  Pål kan bare slappe av og stole på din smak. Det er helt sikkert. Det er hyggelig å bygge på litt etter hvert, med ting som du og dere liker, og at ikke alt er helt fiks ferdig med engang.

  Hyggelig å se andre med samme interesser. Det er så mange fine blogger, og masse skaperglede rundt omkring. Fra bildene dine, ser jeg at du hekler fint og jevnt. Det gir så stor glede å skape noe ut av bare en lang tråd:) Magisk.

  Godt nytt år til alle sengetøy-, hekle- og teglade:)

  A

  SvarSlett
 7. Anonym: Så utrolig koselig at du stakk innom, og at du likte bloggen min! :) Setter jeg veldig, veldig pris på! Og du er mer enn hjertelig velkommen tilbake når som helst! :)

  H&M home har desverre bare nettbutikk. Hadde vært knall om de hadde en butikk i byen, også. Men, men. Man kan ikke alltid få i både pose og sekk! ;)

  Det er utrolig mange fine blogger, ja! Med en haug av inspirasjon! Og takk for komplement på min hekling! :D Det gir mersmak! Det er som sagt ferdig nå, til og med! Så bilder kommer i løpet av dagen! :) Det er sant som du sier - det er magisk å kunne skape noe fint, fra en tråd! :)

  Godt nytt år, ja! :D Sitter her med en god kopp te, og koser meg nå! :)

  Klem fra Silje

  SvarSlett