søndag 31. januar 2010

Blå og hvite striper

Her er sengetøyet jeg fikk av mamma til jul. Herlig og stipete. Innbydende og pent. :)
Og med et herlig sueskinn, blir det både lunt og godt! Nå som det er så kaldt, pleier jeg å legge saueskinnet under meg når jeg sover! Det er SÅ deilig - og varmer akkurat helt perfekt!

Tekstiler er virkelig det beste jeg vet! Og nå er til og med lappeteppet mitt ferdig! Det skal dere få se aldeles straks! :)

Sengetøyet er forresten fra LIVING. Hvis noen skulle lure på det! ;)

7 kommentarer:

 1. Hei!
  Likte teppet kjempegodt! likte også veldig godt de melkeflaskene i et tidligere innlegg! tror jeg må ta meg en tur på living snart! :)

  Legger meg til som følger, tusen takk for en fin bloggopplevelse! :)

  SvarSlett
 2. Her kommer en til som er glad i nytt sengetøy, hekling og te:)

  Kommer helt tilfeldig innom bloggen din, og vil gjerne lese alt. Må bokmerke den og stikke innom igjen. Klikket meg akkurat inn på HM Home. Visste ikke at det eksisterte, tror jeg. Men fant noe må-ha-sengetøy der. Så ikke om det bare var nett-butikk, eller om de har butikk i byen, også, men det får jeg finne ut av.

  Pål kan bare slappe av og stole på din smak. Det er helt sikkert. fint å bygge på litt etter hvert, med ting som du og dere liker, og at ikke alt er helt fiks ferdig med engang.

  Hyggelig å se andre med samme interesser. Så mange fine blogger, og masse skaperglede rundt omkring! Fra bildene dine ser jeg at du hekler fint og jevnt. Det gir så stor glede å skape noe ut av bare en lang tråd:) Magisk.

  Godt nytt år til alle sengetøy-, hekle- og teglade!

  A

  SvarSlett
 3. God morgen:)
  Må spørre deg om noe....hvordan har du fåt den fine skriften du har på overskriften til innlegget....og hvordan gjør du det??
  Ja det er deilig med flott sengetøy....en kan nesten føle en touche av luksus:)
  Ha en kos dag Silje...
  GoeKlemmer

  SvarSlett
 4. Kjempe-koselig! Jeg er veldig glad i striper - spesielt på segetøy;)

  Ha en strålende mandag!

  Klem
  Anette:)

  SvarSlett
 5. Jeg DIGGER gammeldagse striper!!

  Liv ;O)

  SvarSlett
 6. Så nydelig sengetøy - innbydende og skikkelig lekkert!!! Fikk lyst til å springe ut og fornye meg jeg også :o)

  Ha en strålende flott uke, gode du..!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 7. ELLEMELLE: Tusen takk for gode ord! :) Det setter jeg veldig pris på! Også så koselig at du legger deg til som følger! :) Living er virkelig en bra butikk! Anbefales på det varmeste! :)

  ANONYM: Så utrolig koselig at du stakk innom, og at du likte bloggen min! :) Setter jeg veldig, veldig pris på! Og du er mer enn hjertelig velkommen tilbake når som helst! :)

  H&M home har desverre bare nettbutikk. Hadde vært knall om de hadde en butikk i byen, også. Men, men. Man kan ikke alltid få i både pose og sekk! ;)

  Det er utrolig mange fine blogger, ja! Med en haug av inspirasjon! Og takk for komplement på min hekling! :D Det gir mersmak! Det er som sagt ferdig nå, til og med! Så bilder kommer i løpet av dagen! :) Det er sant som du sier - det er magisk å kunne skape noe fint, fra en tråd! :)

  Godt nytt år, ja! :D Sitter her med en god kopp te, og koser meg nå! :)

  Klem fra Silje

  ELIN ANITA: Nå har jeg laget et innlegg hvor jeg prøver å forklare det med overskriften! :) Håper den er forståelig? Hvis ikke er det bare å spørre! :)
  Elsker sengetøyet, ja! :) Føles som å legge seg i en luksus seng! Enda det kun kostet 99 kr pr stk! :D

  Håper mandagen din er fin! :)

  Godklem tilbake :)

  ANETTESHUS: Ikke sant? :) Striper er noe helt spesielt! :)

  Tusen takk skal du ha! :) Håper din mandag også er strålende! :)

  Mandagsklem til deg

  LIVS LYST: Me too!! :D Blitt veldig inspirert av deg, faktisk! Så det var veldig koselig å få en komentar fra deg! :) Ha en super mandag! :)

  HESPE: ELSKER å skifte på senga! Hele rommet blit helt nytt! :D Nyvasket kropp i nyvakset sengetøy - få ting som slår det! :)

  Håper uken din blir like herlig som deg! :)

  Stor klem

  SvarSlett