mandag 1. mars 2010

Et helt nytt skap

 
Da er endelig oppussingsprosjektet ferdig. Jeg var nesten litt i tvil om jeg skulle tørre å legge det ut. Simpeltenn fordi jeg ble så inspirert av et av skapene til Home & Cottage, at jeg så og si kopierte det helt... Men så fikk jeg en så koselig hilsen fra deres gode Astrid - om at hun synes det var flott både med gjenbruk og at jeg fant ispirasjon hos dem. Så da tør jeg alikevel. :) Slik ble resultatet:
Den nydelige, gammeldagse blåfargen og hvit grunning blir så tøft mot skuffene, som får være i tre. Det var nettopp dette litt spesielle utseende jeg falt sånn for hos Home & Cottage...
Det ble mange lag med maling. Og det er nettopp det som gjør at det blir så 'shabby' når man pusser det ned. Det var nesten med nerver jeg begynte å pusse på det. Når jeg hadde brukt så mange timer på å male det, mener jeg :)
Det eneste som mangler nå, er håndtak på skuffene. Hvor i alleste dager jeg skal få tak i det, er meg et mysterium...
 
Den gamle bagen i skinn jeg arvet av morfars bror er jo nesten som pynt i seg selv.
Tusen takk til Home & Cottage! For herlig inspirasjon og lov (?) til å herme! :) Familien skal snart pusse opp hytta. Da lover jeg å shoppe meg vill der! Med glede!! Får ta igjen da! ;)

11 kommentarer:

 1. Du er jo helt sprøøøø jente^^,) Utrolig tøft! Men at du torde. Skjønner godt at du var nervøs når du begynte å pusse, det er jo ikke akkurat bare å trykke på angre-tasten heller:D

  Men, resultatet ble kjempestilig, du har jo vært såååå flink! Vågalt og lekkert og jeg er sikker på at H&C tilgir deg når du kommer å shopper vilt til hytta^^,)

  Ha en flott uke!
  Klem, Anita:O)

  SvarSlett
 2. Hei på deg vennen!
  Ja, Ikea har lin i hvitt, naturfarget, sort og grått. Kvaliteten er kjempefin også, så ja - løøøøp og kjøp!!!!!

  Fyyyyy søren så herlig dette ble Silje!!! Er helt sikker på at Home & Cottage synes det er helt ok at du lar deg inspirere til å gjøre noe så flott. Gøy hva noen strøk med maling kan gjøre!

  Håper du får en superduper uke - kooos deg masse!

  Goklem og nattinatt fra Hildegunn

  SvarSlett
 3. Dette ble jo kjempe bra:) I like it!

  SvarSlett
 4. Så flink du er!! Ble råstilig ♥
  Ønsker deg en flott, flott uke:o)

  Klem Line

  SvarSlett
 5. Så utrolig bra!!! Ser jo ikke ut som det er samme skap engang?! IMPONERT!
  Hva slags håndtak tenkte du å bruke? Jeg har nettopp bestilt noen fra Nibu. (kjøpes igjennom byggevarehus)
  Men jeg syns egentlig skapet var dødskult uten håndtak jeg:)

  SvarSlett
 6. Så utrolig flink du har vært med det skapet! Virkelig helt utrolig at de to bildene viser det samme skapet - synes det ferdige resultatet ble helt nydelig! ...men, så må jeg jo få lov til å si følgende da; Vi har mange nydelige knotter (blant annet fra Lama) tilgjengelig i våre butikker ;)

  Gleder meg til å motta din påmelding til føråpningen av CC vest-butikken vår, for det skal bli veldig hyggelig å få hilse på deg!

  SvarSlett
 7. ANITAS HUS: Hi hi! :D Tusen takk! Gøyalt med litt spesielle ting! ;)

  HESPE: Det ANTE jeg ikke! Må komme meg av sted dit, skjønner jeg! :) Herlig at du likte skapet! :D Skjønne Home & Cottage Astrid har allerede tilgitt meg! ;)

  RENATE: Tusen takk! :D

  HAR EN DRØM: Tusen takk! :D Ønsker deg også en strålende uke! :D

  MONICA: Ja! De var egentlig kanskje like fine uten. Men da blir det et herk å få åpnet skuffene! ;) Men så minnet Astrid meg på at Home & Cottage har en haug med håndtak og knagger jeg kan kikke på! :D

  ASTRID: Tusen takk, herlige du! :D Det gjør meg så glad! Og hvordan jeg kunne glemme at dere har så må mye fine knotter, skjønner jeg ikke! Jeg er jo innom både netstedet og Alnabru-butikken deres sånn ca annen hver dag! ;)

  Gleder meg SÅ mye til å få komme på føråpning! Har en god del interiør frelste venninder! Så dette skal bli knall! Blir kjempe kos å få hilse på deg også! :)

  STOR KLEM TIL ALLE GODE! :)

  SvarSlett
 8. Veldig fin blåfarge forresten:) Jeg bruker en del blått når jeg maler. Hvilken farge er det?

  SvarSlett
 9. RENATE: Ja! Likte den fargen vledig godt! :) Den heter Jotun S0907-B20G

  SvarSlett
 10. For en forvandling!! Utrolig at det er samme skap!
  Ha en super dag!
  Klem:)

  SvarSlett
 11. BETTE: Tusen takk! :D Dagen er super, takk! Håper din dag også er knall! :D

  Klem fra meg

  SvarSlett