torsdag 25. mars 2010

Lady Now 2010

Jotun Ladt Now er en serie farger fra Jotun. Og Now 2010 byr på de leksreste farger! Jeg falt pladask for denne nydelige fargen. Som både er litt blå, litt lilla og litt grå.
 Jeg har lenge irritert meg over DVD hyllene vi har. Faktisk, så har jeg fått det for meg at alle mine sorger bunner ut i at de er svarte. Svart passer virkelig ikke inn her hos oss. Så da jeg ble kvitt forkjølelsen i helgen, satte jeg i gang med å male. Det tok mange forsøk, med mange farger - før jeg fant denne nydelige fargen. Min kjære var borte hele helgen - så jeg har virkelig gjort små og store forandringer mens han er borte. Jeg skal vise alt sammen i morgen! Må få tatt bilder i dagslys!
Lady har også kommet med en beis som heter 'drivved'! Og her ser dere resultatet etter 2 strøk! NYDELIG! Så neste lønning hentes det nok hjem en bøtte eller to med denne beisen! :)
Nå må jeg nesten gjøre meg klar! Jeg skal se Alice in Wonderland med mamma! Nå når jeg er blitt helt frisk igjen - og har de største prosjektene unnagjort - får jeg igjen masse tid til å besøke alle herlige blogger her inne! Og til å blogge litt oftere! Har savnet bloggen masse de siste tre ukene jeg har måttet holde sengen!

Gleder meg til å oppdatere meg inne hos dere i kveld! Nå bærer det av sted til eventyrland! :)

4 kommentarer:

 1. Heihei...

  Jeg gleder meg til bilder av dvd hyllene, kjenner igjen frustrasjonen over de:o) Jeg kastet like så godt alle inn på boden jeg:o))

  Kos deg i eventyrland ♥

  Klem Line

  SvarSlett
 2. HAR EN DRØM: Ha ha! :D Kjenner meg igjen, ja! Rett før jeg gjorde det samme! :)

  Det var fantastisk i eventyrland! Nå skal jeg ta en tur til drømmeland! :)

  Nattaklem

  SvarSlett
 3. Drivved beisen er kjempe fin! Jeg har ei venninne som skal slipe parketten og beise med drivved, tror det blir kjempe bra:)
  Gleder meg til å se bilder fra deg!

  SvarSlett
 4. RENATE: Å! Så spennende! Det blir sikkert et helt nydelig gulv!! :)

  SvarSlett