fredag 12. februar 2010

Ønsket om gjesterom

Jeg tenker ofte på hvordan mitt hjem skal se ut i fremtiden - når jeg flytter inn i et stort, flott hus! ;) Og noe jeg virkelig ønsker å få til, er et vakkert gjesterom, hvor besøkende kan slappe av og kose seg når de er på overnattingsbesøk! :)
Og her er litt vakker inspirasjon:

 
 
 

5 kommentarer:

 1. Nydelig... ♥
  Jeg skal i alle fall ALDRI slutte og Tippe Lotto, eneste mulighet jeg har for noe slikt:o))

  Men det er godt og drømme litt og da ♥

  Ha en FANTASTISK helg!

  Klem Line

  SvarSlett
 2. Hei på deg!
  Uten tvil, herlig inspitasjon! Det første bildet - sukk - jeg er klar til å krype opp i den stolen....

  Håper du har hatt en fin uke så langt - nå er den deilige helgen her, og jeg er hjemme fra min første "helge festlighet". Kos kveld med venner, vin og tapas. I morgen følger Bacalao fest med nye venner - gleder meg!!

  Ha en herlig helg du også!

  Stor klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 3. Hei - kom innom siden din via en annen blogg og her var det mye flott å se - Nydelige bilder du viser! - drømte meg helt bort :o) legger meg til blogglisten min jeg - håper det går fint. Ønsker deg en strålende helg. Klem fra Mette

  SvarSlett
 4. HAR EN DRØM: Ikke sant!? :) viktig å kunne drømme litt, ja! Også får vi keep it up med LOTTO'n! ;) Håper mandagen har vært fin!
  Klem

  HESPE: Å! Hørtes ut som om du har hatt en herlig helg, vennen! :) Det er bra! Og nå håper jeg du får en herlig uke også! :)
  Stor klem

  MISS METTE: Kjære Mette! Så utrolig koselig! Nå ble jeg vel glad! :) Du er mer enn velkommen til å legge deg som følger! :)
  Ha en super uke!
  Klem fra meg

  SvarSlett
 5. Titter innom deg for å ønske deg en superduper god uke Silje - kooos deg!

  Goklem fra Hildegunn

  SvarSlett