fredag 19. februar 2010

Sykesofaen

Som sagt, så er jeg blitt forkjøla. Æsj... Men det er ikke så vondt at det ikke er godt for noe :)
Man kan nemlig med god samvittighet slappe fullstendig av! Dessuten kan dyna få bli med ut i sofaen. DET er toppen av kos, synes jeg! :)
En stor og god rundtur i blogglandia har jeg også masser av tid til! :) Med en god kopp te i hånden.
Det deilige pelspleddet fra KID ligger godt plassert. Det kommer godt med når jeg får fryseperioder :) Sengetøyet er forresten fra Rema 1000 av alle ting! :D Kostet 50 kr!! Jeg gikk jo helt i taket da jeg fant det! Skulle jo bare ha brød og melk! Og så kom jeg over denne herligheten!

Aller helst skulle jeg  jo ha vært frisk! Men når jeg ikke er verre enn at jeg klarer sitte oppe og kose meg - da er det ikke så ille alikevel! :)

Vil også veldig gjerne få si tusen takk for alle komentarer jeg får! Og ikke minst til dere søte som har lagt dere til som følgere! Det gjør meg så glad! :)

2 kommentarer:

 1. Uffda vennen - så leit at du er syk!!! Men som du sier, aldri så vondt at det ikke er godt for noe.... Faktisk tror jeg at vi alle har godt av å være litt syke iblant, ja, ta oss TID til å være syke... Har nemlig inntrykk av at mange i dagens stressende samfunn, ikke har tid til å være syke, og DET kan virkelig "ta oss ned for telling"....

  Skal si du og din kjære hadde gjort det koselig på verandaen. Hi, hi - fikk lyst til å stæsje og gjøre det koselig ute jeg også - men - kanskje vente litt, nå er nemlig verandaen full av snø...;o)

  Riktig god bedring Silje - slapp av og bli frisk igjen og forhåpentlig ha en herlig helg!!!

  Stoooor klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 2. Det har du helt rett i, kjære Hildegunn. Det fikk jeg smertelig erfare... Viktig å ta seg litt tid når man er syk!

  Verandakosen var himmelsk! :)

  Takk for god bedring ønsker, gode du! :)

  En enda større klem til deg ;)

  SvarSlett