fredag 23. april 2010

En ros från Sverige

I dag har jeg hatt verdens beste dag. Jeg, mamma og min spreke mormor dro nemlig på tur til Sverige. Og jaggu fant jeg ikke noen nydelige, kunstige roser. Det er de eneste rosene jeg har sett noen gang - som ikke ser så kunstige ut!
På bildene her synes jeg ikke helt det kommer frem hvor fine de er. Det er en veldig fyldig bukkett, som kan passere som ekte! :)
Også fant jeg noen kjøkkenhåndkler :) Virker ikke som det går ann å få nok av dem!

Håper alle har det bra! Vil bare medelle at det blir blogg-prioritering fremover! For blogging er super gøy! Og folk er så flinke! Og væra er en ballong! :)

7 kommentarer:

 1. Nydelige roser ♥ så herlig når man finner slike silkeblomster som virkelig ser ekte ut:o))

  Så kos med Mor, datter og mormor-tur da!

  Ha en flott helg Silje!

  Klem Line

  SvarSlett
 2. Hei Silje, og tusen takk for gratulasjonen :o) koselig… Flotte roser du fant og kjøkken håndklær kan vi ikke få nok av! Hehe… rart det der…. Koselig med en slik tur da ♥ Ønsker deg en fortsatt super helg. Klem fra Mette

  SvarSlett
 3. Hei på deg snuppa!
  Dagene går helt klart ifra meg om dagen - kommer innom deg og du har postet maaaange innlegg siden sist jeg var innom deg... Og så flotte innlegg da! Jeg synes også blogging er veldig givene og gøy, men blir litt lei meg når tiden ikke strekker til, og jeg ikke rekker innom på besøk - vil jo så gjerne...

  Våren gir meg iallfall mer energi kjenner jeg, og det er veldig deilig. Bare det å se ut av vinduet i dag, og se den blå himmelen, og sola som skinner - åhhh, er det ikke flott vel!!!!

  Nå gleder jeg meg til en tur over til Køben. Håper våren viser fra sin beste side over der også - ingenting er som KØbenhavn en solfylt dag!

  Ønsker deg en herlig helg gode du - kos deg masse!

  Stor klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 4. He-he, ja blogging er kjekt :-) Rosene var jo helt supre !

  Ønsker deg en fortsatt fin helg !
  Klem, Nostalgia

  SvarSlett
 5. Høres ut som du har hatt en flott dag! Flotte ting fant du også! Morro at du vil være med på PIF hos meg.. det betyr at du får en pakke i posten fra meg i løpet av de neste 365 dagene.Så skal du lage et tilsvarende innlegg hos deg, og de 3 første som kommenterer på ditt innlegg får pakke fra deg! Kjempegøy synes jeg!

  Send meg adressen din på thea-ronningen@hotmail.com så får du pakke av meg!

  Ønsker deg en flott helg fortsatt!

  klem fra Thea

  SvarSlett
 6. Så koselig den turen hørtes ut:)
  ha en fin dag snuppa..
  eddaklemmer til deg

  SvarSlett
 7. Hei igjen...
  tenkte jeg skulle spørre deg om litt hjelp...
  ønsker meg slik side du har med to kolonner...og fin skrift på sidene til de forskjellige gadgetene....har du tid??
  eddaKlemmer gjen:)

  SvarSlett