mandag 26. april 2010

Oppsummering

Tenkte jeg kunne oppsummere litt hva jeg har funnet så langt i loppe-sesongen. :) Jeg føler jeg har klart å være veldig selektiv i år, i forhold til tidligere år. Jeg fikk til og med skryt av samboer'n for nettopp det.
 Det har gått mye i stoff - nå som jeg har lært å lage lappeteppe. Har jo fått hele 6 nye senger å style opp, nå som vi skal overta hytta på fjellet. I alle fall har vi fått klarsignal på å friske opp litt! Så dere kan TRO jeg har det moro om dagen! Farge-temaet blir grått, blått, hvitt og brunt. GLEDER meg sånn til å sette i gang i juli, altså!
Men jeg har også planer om å lage et jule-sengeteppe. Og da må det rødt til! :) Og jaggu har jeg ikke funnet masse fine røde stoff også. Så det er bare å sette i gang med forberedelsene allerede nå! :)
En av favorittfunnene mine var nok alikevel denne gamle ølflasken. Etiketten er jo bare så skjønn. Med den lille gutten på! :) Nei, sånt blir man glad av å eie! :)

Ellers håper jeg alle har det knallere enn knallest! :) Jeg skal se film og spise sandwich med min kjære og bestevenn i kveld! Det blir ikke stort bedre enn dette, vel!


3 kommentarer:

 1. Joda, jeg har det nok knallerst ;o) Har hatt en kjempefin svipp til København i helgen, og i dag har jeg hatt fri - herlig!!!

  Så masse flott stoff du har fått fatt i - lappeteppene kommer til å bli rålekre. Tenk, eget teppe til julebruk da..;o) Stilig gammel flaske også - har en liknende selv, men det er en ny, og selvsagt ikke fullt så spennende da...

  Strålende flott uke til gode deg!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 2. Så mye fine stoff:) detta blir nok bra!!
  Ha en fin kveld:)

  SvarSlett
 3. det blir nok kjempefine tepper av alt dette fine stoffet:)
  kos deg med din kjære..
  eddaKlemmer til deg

  SvarSlett