søndag 4. april 2010

Rødt kjøkken

Ja... Da var kjøkkenet plutselig blitt fult av herlige rødfarger. Det startet vel med den rødrutete posen 'tante Randi' gav meg da jeg var på lappeteppe-kurs hos henne for litt siden. :)
 Før tenkte jeg vel kanskje at rødt hørte julen til. Men etter at jeg nå har funnet kjøkkenet mitt fult av rødrutede- og stripede ting, merker jeg at jeg får sommerfølelse av det. :) Jeg får asosiasjoner til et gårdskjøkken på landet - fult av nystekte brød og jordbær tredd på strå! :)
Det er utrolig hvordan man kan finne de fineste interiørting, på de stedene som har minst med interiør å gjøre! Et sett med 3 forskjellige rødstripete kjøkkenhåndklær fant jeg på Claes Ohlson til 39 kr. :) På Biltema fant jeg et realt nøste med hamp. Samt en nydelig zink bøtte. Dessuten har de krakkeleringsspray og zinkspray der.
I takt med det røde, var det vel bare på sin plass å plassere en flaske rødvin godt synelig også. Et søtt blondebånd har fått lov til å pynte den opp. Jeg savner veldig å kunne drikke et glass rødvin. Jeg er på en ikke alkohol, ikke sukker, ikke koffein, ikke nikotin diett. Fordi jeg skal bli frisk. :) Men nå er det ikke lenge til jeg er det. Og da skal jeg nyte vin fra nettopp denne flasken, har jeg bestemt! :)
Den nydelige hylla jeg fikk av broren til Pål til bursdagen min, kan sees i bakgrunnen her. Og du, hvor jeg elsker den!! Jeg skal lage et innlegg om den, så dere får hilst ordentlig på den! :) Frode heter den. Og er en blid og glad sak!
Så - nå skal jeg lage en god kopp grønn te på det røde kjøkkenet mitt. Og så skal vi lese bok, Pål og jeg. Før vi skal på rype middag hos mormor kl 1700. Det er så deilig med ferie! :)

Håper alle nyter late dager! Og at påsken har vært knall! :)


7 kommentarer:

 1. Min kjære takker for god bedring ønskninger :)
  Nydelig med røde detaljer, så lenge det ikke blir for mye og for knæsjt ;)

  Kos deg denne siste påskedagen,
  Klem fra Jatte :))

  SvarSlett
 2. Heisann:)
  Lenge siden har sett deg ja.....hyggelig med kjøkken med røde detaljer.....og unner deg virkelig det glasset med vin:)Her har det vært hjemmepåske med venner.....
  Ha en fin dag....solen skinner som bare det:)
  eddaKlemmer til deg

  SvarSlett
 3. Javisst er rødt sommer! Rødt og hvit er friskt og fint og sommerlig - og ikke minst gir det en landlig følelse - og det liker vi jo;)(til jul kombinerer jeg rødt med linbeige - da får jeg den mer tradisjonelle stemningen, men fortsatt landlig og rustikk.)

  Misunner deg virkelig den hylla med glasskuffer! Ikke lette å få tak i...men liker de fra Ellas Kitchen Company også.Ikea har også en hylle med glasskuffer, kan jo kanskje lage en selv...

  Koselig blogg du har! Kommer gjerne igjen! Og sist men ikke minst: Takk for hilsen på bloggen min! Hilsen Mette

  SvarSlett
 4. Du finner nok ikke så mange bilder av kjøkkenet mitt;) Men det er noen bilder av det som med tiden blir kjøkken! Vi må legge tak og sette opp panel slik at vi kan begynne å bruke rommet litt. Må nemlig skifte vinduer og sette inn terrassedør der i sommer, og det fører vel med seg mer arbeid som nytt gulv og ny panel på veggen der også...og nytt tak - vi blir visst ikke ferdige med det første...:S

  SvarSlett
 5. Nydelige detaljbilder av kjøkkenet ditt Silje ♥ Enig med deg i at rødt ikke kun er for julen! Jeg får også sommer og hjemmelaget jordbærsyltetøy-følelse av det du viser:o))

  Kose dere masse i dag med herlig middag siste påskedag ♥

  Klem Line

  SvarSlett
 6. Skjønne bilder av sommer-klart kjøkken :)
  Masse herlig inspirasjon her hos deg...legger meg til som følger, jeg
  Ha en fin tirsdag
  Klem

  SvarSlett
 7. JATTE: Ja! :) Bare det ikke blir for knærsjt!

  ELIN ANITA: Gleder meg til det glasset, altså! :)

  LANDLIG ELEGANSE: Ja! Smart! Jul er litt mer linfarger + rødt, ja! :) Fant ikke så mange bilder av kjøkkenet, nei! Men da gleder jeg meg heller til å se det når det blir ferdig! :)

  HAR EN DRØM: Ja! Hjemmelaget jordbærsyltetøy! DER sa du det! Det er den følelsen jeg også får! :)

  ALMAS HUS: Så koselig!! :D Hjertelig velkommen skal du være! Det gjør jeg kjempe glad!


  STOR KLEM TIL ALLE GODE <3

  SvarSlett