tirsdag 27. april 2010

Ferdig lappeteppe :)

Da er jeg endelig ferdig med lappeteppet mitt! :) Det ble både klumpete og skjevt! Men hva i alle dager gjør vel det? Er det ditt første prosjekt, så er det ditt første prosjekt.
Det har vært utrolig gøy å lære seg å sy dette. Og det å gjøre noe helt nytt, er alltid gøy! Og jeg skal si det gav mersmak :)
Jeg fylte teppet med vatt. Det gjorde ting litt vanskeligere, tror jeg. For som sagt ble det litt klumpete og skjevt. Men, men... :)
Jeg blander alltid tepper, pledd og sengetøy. Så klumpene synes ikke da. Fargene i teppet matcher jo med det meste. Så sånns ett kan det brukes til alt jeg har :)
Så nå skal vi gå og legge oss i en deilig seng - med nytt teppe! Koseligere enn dette blir det vel strengt talt ikke. :) Moro å lage noe selv. Som ingen andre har.

Stoffer er forresten fra Tilda. Det er sikker noen av dere som kjenner det igjen!

Natti natt!

13 kommentarer:

 1. Grattis!!!...jeg synes det ble veldig fint :-) Er så gøy med hjemmelagede tepper!

  SvarSlett
 2. Så fint! Dyktig du har vært. Og som du sier, det skal vises at det er ditt første prosjekt, så da kan det vel være litt skjevt ;)

  Ha en fortsatt fin kveld :)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med vell overstått ;)
  Litt småfeil er jo bare sjarmerende syns jeg, man ser at det er hjemmelaget da :)

  Kos deg med det nye teppet,
  Klem fra Jatte♥

  SvarSlett
 4. Så fint det var :) syns du har vært veldig flink jeg... og flotte bilder du viser. Jeg har lenge tenkt på å sy meg lappeteppe, men kommer lissom ikke i gang!!! Men ble inspirert hos deg nå :) det skal være sikkert... Ønsker deg en fortsatt fin uke. Klem fra Mette

  SvarSlett
 5. Det ble kjempefint Silje, så flink du er ♥ Og som Jatte sier, det er bare sjarmerende at det har noen små kjønnhetsfeil...:o))
  Kos dere med teppet ♥

  Klem Line

  SvarSlett
 6. Så fint det ble:) Det skal være litt skjevt, en del av sjarmen;) Jeg skal begynne på lappeteppe snart, kjøpte symaskin her om dagen:)
  Skal kjøpe stoff til torsdag! Til krakken også;)
  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 7. det ble jo bare kjempefint..riktig flink har du vært Silje...jeg drømmer om og sy meg et jeg og:)kan du hjelpe meg med det jeg spurte om??:)Liker designen på siden din veldig godt...og jeg vil ha den enkel...og med slike knapper oppe:)og du skal få vederlag for det:)
  ha en flott dag søte du
  eddaklemmer til deg:)

  SvarSlett
 8. Visst er det gøy med lapper! Det fine med lappetepper er at der blir bare finere med alderen. Når de er vasket noen ganger syntes jeg de blir på sitt beste. TEppet ditt ble veldig koselig så det kommer du til å glede deg over i mange år.

  SvarSlett
 9. Jeg synes også at det ble kjempefint - flink du!! :o)

  SvarSlett
 10. Det ble jo råfint Silje - så flink du har vært!!! Kan jo ikke være helt enkelt å sy et slikt teppe, når det er vattert og det hele, så her har du virkelig gjort en flott jobb. Likte godt fargene du har brukt også, herlige Tilda stoffer :o) Også bildene da - som tatt ut fra et fint magasin.:!

  Håper du har en fin uke så langt snuppa - kooose deg masse!

  Goklem fra Hildegunn

  SvarSlett
 11. Det ble jo kjempefint, Silje.
  Har så lyst til å lage ett selv også fort gjeste/syrom er ferdig da skal jeg prøve.
  Første gang jeg er på bloggen og jeg kommer igjen for her var det flott, også herlig det så ut vinterdagen dere koste dere ute, da er det kjekt med vinter da:)
  Ha en fortsatt fin uke-

  Klem fra Eli

  SvarSlett
 12. Så flott teppet ble! Morro når man har laget det selv, og stoffene var jo bare nydelige!

  Kos deg med teppet ditt, her regner det og er kaldt så skulle gjerne hatt et teppe å krype inn under:)

  Ønsker deg en flott kveld

  Klem fra Thea

  SvarSlett
 13. Hei:)
  Så utrolig fint. Flink altså! Nydelig.
  Jeg har SÅ lyst til å lære meg å sy, men vi får se hva tiden viser. Foreløpig friter det ikke å starte med å lære noe nytt. Men en dag kanskje :)

  Klem Janne Merethe

  SvarSlett