søndag 30. mai 2010

Gavekurv

I går var vi i 30 årslaget til min "svoger". Og  i mangel på de store pengene, bestemte vi oss for å lage en personlig gave. Samboeren hans har bursdag 2 dager etter ham, så vi tenkte at begge kunne få. :)
Idèen var rett og slett å gi dem en date. En piknik date, som så dan! :) Så vi laget en romantisk kurv.
Vi kjøpte en bukett falske roser fra Skeidar. De ser så ekte ut. Hvis man ikke går inn for å sjekke om de er fake, selvfølgelig. ;)
En shampis vi hadde i skapet, puttet vi oppi. Det er jo ikke lov til å kalle sånne for sjamagne lenger. Men shit au! :)
Vi kjøpte to plast-sjampagne glass på Clas Ohlson. Og skrev navnnene deres på med en tusj. Da blir jo det hele enda mer personlig.
Så puttet vi masse god mat oppi. Deilige baguetter, spekeskinke og brie.
Og asparges! :)

Tanken er vel det at en koselig piknik-date og en gave laget med omtanke, kanskje kan være verdt like mye som en gave kjøpt for mye penger. Det er jo gjerne sånn at jubileer som 30 årslag, markeres med ekstra dyre gaver og stor ståhei... Ikke for at min gode "svoger" har noe behov for sånt! De ble kjempe glade for gaven! Og det er koselig!

Kvelden var knall! Og i dag blir det en avslappende søndag. Jeg har vært forkjøla denne uka. Men nå begynner det å gi seg. Det skal feires med en stor kopp te! :)

Ha en fin nest siste mai dag!

6 kommentarer:

 1. Åhhh, en slik kurv hadde jeg satt stor pris på og:) Herlig!
  En kjempegod idè:)

  Ha en herlig Søndag!

  Klem Line

  SvarSlett
 2. For en god ide!! Den må kanskje "lånes" en gang ;)
  Ha en fin søndag :)

  SvarSlett
 3. Kjempe flott gavetips! Jeg ville satt veldig pris på en slik gave :D
  Ha en flott dag! Klem Madelén

  SvarSlett
 4. Dette var jo en KJEMPEGOD idè! Så fin kurv, og så artig og spesielt du har laget det. Smart med navene på glassene også. :) Vakre bilder, og fin blogg. Kom inn første gang nå. :) Hulda - Husfruas Memoarer-

  SvarSlett
 5. For en bra gave:) oppfinnsomt;) Koslig og personlig!

  SvarSlett
 6. Fantastisk gave. Vi har ved et par anledninger gitt noe lignende til min mormor på mange-og-åtti, for hva gir man til en som har alt? Litt godt drikke, god mat, en fin bok og noe søtt til kaffen. Perfekt!
  SH

  SvarSlett