fredag 21. mai 2010

Kunstige blomster

Det er kommet så utrolig mye fine kunstige blomster! Før kunne man enkelt se om en blomst var ekte eller gjort av plast. Men nå kan man nesten ikke se forskjell, om man finner noe bra! Som f.eks. rosene fra Skeidar, som jeg har på nattbordet!
Eller som disse herlighetene - også fra Skeidar! De hadde en ganske mye lenger stilk enn dette. Men jeg kneip dem av med tang. Den nydelige vasen er fra Living.
Man kan jo nesten ikke se at de er falske! Og det fine med falske blomster er at de holder seg for alltid (med mindre de tar fyr eller blir tygd på) Ergo sparer man en formue på blomsterinnkjøp. At de ikke lukter, gjør ikke det spor akkurat nå. For sommeren har kommet. Og med et deilig gjennomtrekk, lukter det paradis fra epletrær, syrinbusker og andre vekster, i hele huset!

Ha en nydelig helg, alle som en! Håper alle får sol og deilig temperatur! :)

6 kommentarer:

 1. Ja, man trenger ikke lenger være redd for litt kunstig blomsterflor. Kan jo dynke de med noe, så luketer de godt også. Minnes med grøss og gru bestemors plastblomster som fylte alle vinduskarmene. De var ikke i nærheten av å se ekte ut - men hun syntes alltid de var veeeldig fine.

  Kos deg med pinse!
  Lilli

  SvarSlett
 2. Enig med deg!! Kunstige blomster kan være kjempe fint og samtidig kjempe stygt :P Kommer helt ann på hva man finner.

  Dine var flotte!! :D

  Klem Madelén

  SvarSlett
 3. Jeg sverger også til plast (eller fake) blomster! Da trenger men hverken tenke på vanning eller for mye eller for lite sol! Du har en herlig blogg! Koselig å besøke ditt lille krypin;) Håper du får ei trivelig helg!

  SvarSlett
 4. Hei gode Silje!
  Kunne ikke vært mer enig - det finnes utrolig masse flott av kunstige blomster på markedet, og det har sneket seg inn en del her hos meg også...;o).

  Da er det nok en deilig langhelg fremfor oss. Krysser fingrene for at go'været fortsetter, og at vi får en strålende flott pinse - kooos deg masse vennen!

  Goklem fra Hildegunn

  SvarSlett
 5. De hortensiabukettene du har kjøpt er kjempefine, jeg har kjøpt de samme jeg også, vi har de der jeg jobber. Jeg kjøpte hvite som deg og lyseblå...de ser utrolig ekte ut!! Jeg har huset fullt av kunstige her i Sverige fordi jeg ikke bor her fast, som du sier så er det så masse fint å få kjøpt nå. Har også noen kunstige hjemme i Oslo, siden jeg reiser mye frem og tilbake. Fortsatt god pinse! Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 6. Da er det nok en deilig langhelg fremfor oss. Krysser fingrene for at go'været fortsetter, og at vi får en strålende flott pinse - kooos deg masse vennen!

  SvarSlett