søndag 2. mai 2010

Ting til hytta

Som de fleste nok har fått med seg nå, har vi jo et stort hytteprosjekt gående til sommer'n. Og jeg har allerede funnet en del ting til å ta med opp. Det gjelder å holde utkikk, så finner man billige skatter. 
Som dette fine kjøkkenhåndkleet til 5 kr i billigkroken på IKEA. Da vi var der her for leden, hadde de nettopp byttet ut utstillingene sine - og da blir det slengt mye nydelige ting i billigkroken. Røsket med meg et par sånne, for å si det sånn.
Dette speilet kjøpte jeg for 20 kr på loppemarked. Så beiset jeg det med Jotuns 'drivved' beis - slik at det ble nydelig og så gammelt ut.
Og dette sengetøyet var på salg på Hansen & Dysvik. 99 kr kostet det - og det er slettes ikke værst. Det var akkurat et sånt sengetøy jeg hadde sett for meg også. Så jeg ble jo så glad at Pål måtte roe meg ned i butikken! :) Sengetøy er jo noe av det beste jeg vet. Så jeg har planer om å samle et par hundre stykker og ha dem i skapene der oppe. Så kan man variere i det uendelige. :)
Det brune pleddet var også å finne i IKEAs billigkrok. Og falsk potterose får man på Plantasjen til 99 kr. Man trenger ikke å gjøre det så dyrt, hvis man har litt is i magen - og leter på riktige steder. Putene har jeg funnet på loppemarked. 
Her ser dere forresten mye av fargetemaet vi tenker oss også. Blått, brunt, hvitt og grått er det det skal gå i. Og vi har så mange ideer atte! Gleder meg virkelig til å sette i gang, altså!
Ellers så ønsker jeg alle en strålende, ny uke! :) Håper alle har det bra!

7 kommentarer:

 1. Takk for hilsen Silje, ja er det ikke flott det finnes donorer! De er engler uten vinger ♥
  Så masse herlige saker du har funnet til hytta og spesielt gøy når slike flotte ting fås så billig:o) Alltid gøy og gjøre scoop:o)
  Elsker fargekombinasjonen dere har valgt... blått, brunt, grått og hvitt - L♥vely!

  Ha en flott, ny uke!

  Klem Line

  SvarSlett
 2. Så mye fint!♥
  Skjønner du gleder deg masse til og starte..
  Og jeg gleder meg til og følge med, får du vil vise oss underveis, sant ? ;)

  Ha en flott uke du også,
  Klemmer fra Jatte♥

  SvarSlett
 3. Hei snuppa!
  Takk for koselig søndagskveld visitt! Håper du som meg, har hatt en herlig vårhelg? Kjenner det prikker godt i huden, etter å ha vært ute i vårsolen i flere timer i dag :o)

  Så masse flott du har funnet til hytta! Må jo si du er en mester til å finne frem til de nydeligste ting til en billig penge!

  Ny uke og nye muligheter - kos deg masse vennen!

  Stor klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 4. Så mye fint til hytta:) Så bra det ble med drivved effekten;)
  Skjønner at du er bitt av lappeteppe basillen, veldig lett:) hihi

  Ha en fin uke!
  Klem

  SvarSlett
 5. Oi så spennende!!
  Tipper dere syns det er skikkelig gøy!
  Og dette kommer til å bli fint vet du ;O)

  Hilsen Liv

  SvarSlett
 6. Vi ønsker deg en herlig fredag, og riktig god helg:)

  Vårhilsen fra
  damene hos Riviera Maison Molde:)

  SvarSlett
 7. Hej !

  Drivbetsen är verkligen superfin, så jag har köpt den.Men när jag nu strök den upplevde jag den annorlunda mot bilder här på nätet. Den blev mer grå, dessutom går kvistarna igenom i gult. Vad använde du dig av för träslag när du gjorde din spegel, är det ett eller två lager? Vore väldigt tacksam för svar då vi står här och ska måla ett helt bord i detta.

  Tack i övrigt för en superfin blogg !!!

  erica50@spray.se

  mvh Erica

  SvarSlett