mandag 24. mai 2010

Hengestol

Jeg var en tur på Living og kjøpte en hengestol! NOE så deilig!! Desverre er det blitt overskyet og bittelitt kjølig igjen her i Oslo. Så jeg får ikke sittet å gjyngt i den i kveld!
Om ikke annet, får man tenne noen stearinlys. Det synes jo godt når det er grått og overskyet. Hadde bare temperaturen vært litt høyere, så hadde det gått ann å sitte der ute. Med en god kopp te.
Nei, jeg får heller glede meg til det blir litt varmere igjen. Så skal jeg krype opp i denne herlige saken. Med en god bok. Og noe deilig å drikke. Jeg har på følelsen at det kommer til å bli en bra sommer!! :) Så et par gråværsdager her og der, behøver man ikke klage over!

Ha en fin kveld, alle mann! :)

8 kommentarer:

 1. Oj, så flott! En sånn en kunne jeg også tenkt meg ;)

  Håper du får en flott kveld. Klem :)

  SvarSlett
 2. Den så deilig ut og sløvèn i:o) Og den var flott og se på og ♥ Og for en flott kandelaber!
  Fin uteplass Silje, du skal nok få mange flotte sommerkvelder der ♥

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Åå, så deilig! Den var så fin!!
  Ønsker meg oså en slik en gang.

  Kjempefine bilder av terrassen deres også!
  Ha en flott uke
  Klem Janne Merethe

  SvarSlett
 4. Å, dette så veldig hyggelig ut! Du kan jo sitte i den med et godt ullteppe rundt =) Jeg har veldig lyst på en sånn sitte-hengestil i år jeg også - er den god å sitte i?? Jeg synes de ser litt lave ut i ryggen mange ganger, men jeg har aldri satt meg oppi en så jeg vet ikke helt om de er gode eller ei. Hva synes du?

  SvarSlett
 5. SALIGE LAVENDEL: Den er veldig god å sitte i. Denne fra Living i alle fall! :) Ryggen kan på en måte dras opp når du har satt deg. Jeg får den over hodet, hvis jeg vil. Om du skjønner? Så ryggen er ikke så lav som den ser ut!

  Et stort minus, er bare det at det ikke følger med krok. Du må også kjøpe kjetting e.l. for å forlenge stolen litt. Hvis ikke blir du sittende opp under taket... Mulig andre produsenter har med alt du trenger.. :)

  SvarSlett
 6. Takk for info...litt merkelig at ikke alt man trenger følger med ja. Skal i allefall sjekke det når jeg kjøper en sånn selv. Vet ikke helt om jeg vil ha maken til din eller en i kraftig lin. Synes begge deler er flott.

  SvarSlett
 7. Ja! Det er veldig klønete! Så pass på å spør om det, ja! Å! De i kraftig lin er også kjempe lekre!! :) Blir spennende å se hva det blir til! :)

  SvarSlett
 8. Så herlig!

  Nå er jeg glad for at jeg endelig fant igjen den nye bloggen din, du forsvant jo helt fra ipublsih. :)

  SvarSlett