søndag 9. mai 2010

Vinkasse blir bokhylle

I forige utgave av Vakre Hjem og Interiør sto det et herlig tips. Nemlig at man kan bruke gamle vinkasser til små hyller. Det som er det geniale med det, er at vinkassene er gratis på Vinmonopolet, hvis man spør pent! De har ofte en del liggende å slenge på bakrommet - som de kaster uansett!
Det jeg enkelt og greit gjorde var å beise min med mitt nye yndlingsprodukt - nemlig Jotun Lady Now 2010 sin beis "drivved". Det er nesten så jeg bruker det på brødskiva! :)
Jeg hang en lysremse over den nye hylla. Det gjorde seg, det også! Får nesten en slags eventyr-tingeling stemning av disse.
Jeg har dagboken min i min nye bokhylle. Pluss yndlingsboken min - 12000 ting å glede seg over. Det står faktisk 12000 ting listet opp i boken. Og jeg pleier å bla litt i den hver kveld, før jeg legger meg. Det er koselig å legge seg med et smil om munnen.

Jeg har to vinkasser til. En bruker jeg til å ha blader i. Den andre bruker jeg på badet - til å ha alle toalettsakene mine i. Genialt, billig og fint!

Ha en super søndag, godtfolk! :)

11 kommentarer:

 1. Så utrolig stilig! Kjempebra tips:) Og den boken som er favorittboken din, høres jo helt fantastisk ut! Ofte kan det være greit med en liten påminnelse om livets små og store gleder:)
  Ha en flott søndag!
  Randi:)

  SvarSlett
 2. Hei Siljesnuppa!
  Så utrolig herlig dette ble da! Kassen ble råfin! Gratis på Vinmonopolet sier du! Hi, hi, spørs det, etter at det har blitt annonsert i blogglandia - plutselig finner de ut at de kan tjene store penger på det...;o) Skulle gjerne hatt et par av de, så kanskje skal jeg "mode" meg opp og gå på polet og spørre..

  En fin dag i Oslo i dag også, så nå må jeg en tur på hagesenteret...

  Kos deg i søndagen vennen!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 3. så utrolig fint og nydelige stemningsfulle bilder. Gjett om jeg skal på polet en tur over helgen!

  god søndag

  klem

  SvarSlett
 4. Så utrolig stilig. Tusen takk for godt tips.Kanskje jeg skal spørre på vinmonopolet om de har sånne. Jeg er der hver dag i jobbsammenheng, men har ikke tenkt på det engang. Nå satte du meg på en ide ;)
  Det er forresten en liten giveaway inne i bloggen min og du er hjertelig velkommen til å delta :)
  Ha en super søndag.
  Klem M

  SvarSlett
 5. Wow! Rålekkert!
  Tusen takk for supert tips, tror nok jeg må ta en tur på polet og tigge etter vinkasser nå ja:)

  Ønsker deg en super søndag!

  Klem fra Thea

  SvarSlett
 6. Så lurt og så flott! Den drivved beisen er jo bare helt knall, blir rålekkert med den ♥ Du er utrolig kreativ Silje:o))
  Nydelig med slik lysslynge og ♥
  Ønsker deg en god søndag!

  Klem Line

  SvarSlett
 7. Fint, og i tillegg veldig snedig! Du er ihvertfall veldig kreativ :)
  Ha en flott søndag :)

  SvarSlett
 8. så stilig da. og godt tips! kanskje man skal ha vinmonopole som mål etter jobb imorgen!

  ha en fortsatt fin søndag! klemellemell

  SvarSlett
 9. Utrolig bra tips, dette ble kjempefint Silje! Koselig med lyslyngen, blir så stemningsfyllt. Ja, nå er søndagen straks over så jeg ønsker deg en ny flott uke. Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 10. Takk for gode ord, alle søte! :) Nå er det bare å løpe på polet! :)

  Stor klem fra meg

  SvarSlett